Fotós oktatás, képzéstematika, program

A fotós oktatásról


Mikor jelentkezz?

Ha már a kompakt gépek nem felelnek meg neked. Ha tudni szeretnéd, hogy a vezérlőtárcsán a "P" betű mit jelent. Nem, nem azt, hogy profi...

A csoportok létszáma?

A legfontosabb, amit tudni kell rólam: a fotós képzésem egyéni. Az elméleti órákon két fő ül a teremben.
Te és én.

Gyakorlati képzés

A gyakorlati foglalkozások is egyéniek. Csak a workshopok csoportosak. Ott kis létszámú, maximum 6 fős, csoportokban oktatok.

A képzés programja

A tematika személyre szabott, mert mindenkinek más az előképzettsége, célja. A diákok különböznek, valakinek a fotózás hobbi, míg másnak munka lesz.

Elérhetőség

Mindig elérhető vagyok a diákok számára. Ha egy diák előre jelzi, hogy a fotózásán gond lehet, akkor munkaidőn kívül is hívhat.

Workshop

Különböző témákban szervezek fotós workshopokat. Oktatok műteremben, rendezvényeken, szabadban, belföldön és külföldön egyaránt.

extra szolgáltatások


Garancia

Kockázat nélkül jelentkezhetsz a képzésre. Egyrészt, nem kell előre kifizetned a teljes képzést, alkalmanként történik az elszámolás.
Másrészt, biztos vagyok abban, hogy már az első oktatási órán is meg tudom mutatni, hogy mennyire értek a fotózáshoz, mennyire szeretem azt, amit csinálok, így az első alkalmat ki sem kell fizetned, ha a továbbiakban nem szeretnél részt venni a képzésen.

Gyakorlatok

Extra fotózási lehetőségek: a diákoknak folyamatosan lehetősége van céges rendezvényeken, esküvőkön gyakorolni velem, és mindenben számíthatnak rám. Segítek a fotós felszerelésük beszerzésében is. Igény szerint elkísérem a diákokat a gyermekük iskolai ünnepségre, vagy segítek egy elvállalt fotós munka során is, ha nincs megfelelő eszköze a felmerülő plusz feladatokhoz.

Konzultáció

Tetszőleges témában nyújtok elméleti vagy gyakorlati segítséget. Igény esetén átnézem a diákok fotóit, megbeszéljük hogyan lehetett volna jobb fotókat készíteni. De be is hozhatják a diákok a fotóikat, hogy én dolgozzam ki, és azt követhetik, hogy hogyan dolgozom.
Blogot vezetek, cikkeket írok, könyvajánlókat készítek, hogy naprakész legyen a diákok tudása, évekkel az oktatás után is.

A fotós képzésről


Dihen Csaba

A fotózás egy csodaszép, bejárhatatlan világ, egy nagy utazás, ahol kapukat kell megnyitni saját magadban is. Nagy öröm, ha a kezdeteknél foghatom a kezed. Ha néha feladnád, vagy csak elvesztenéd az inspirációdat, próbálok segíteni azzal, hogy az egyidőben tanuló diákokat egymás segítésére biztatom, kis zárt közösséget építve.

Mi mindenről tanulsz majd velem a fotós oktatásokon? Többek között tanulunk a színekről, színterekről, fájlformátumokról, a különféle márkák előnyeiről, hátrányairól, az objektívekről, a gyakori hibákról. Fotózunk szabadban, beltérben vakuval, igény szerint többször is. Majd megtanuljuk a fotók kidolgozását a Lightroom fotós programmal. Igény esetén a Photoshoppal.

Fényképezőgép

Témánk lesz a fénymérés, a fókusz, a fehéregyensúly.

"Szentháromság"

Iso, záridő, rekesz, tökéletes használata.

Gyakori kérdések


Mennyi idő alatt tanulható meg a fotózás?

Akár 6-8 hét is elegendő lehet. Ha többet szeretnél a fotózásban elérni, akkor 4-6 hónap az ideális, ebben az esetben már úgy meg lehet tanulni fotózni, hogy akár fotós vállalkozást is indíthatsz.

Milyen felszerelés szükséges?

Semmi sem szükséges. Minden eszközzel rendelkezem, és használhatod. Akkor vásárolj majd fényképezőgépet, objektívet, vakut, ha már tudod kezelni, tudod, hogy neked melyik márka, típus lesz a legjobb.

Mennyibe kerül a fotós képzés?
 

A fotós oktatás óradíjas.
3.000.- Ft/ tanóra az óradíj.
(A tanítási órak 45 percesek.)

Részletekben fizethető az oktatás?

Az oktatást alkalmanként kell rendezni. Így nem kell előre kifizetned semmit, csak a megtartott órák után kell fizetni. Így nem terheled meg annyira a családi költségvetést, szünetet is tarthatsz, ha úgy alakul.


 
Az egyéni képzés miatt, korlátozott számú diák jelentkezését tudom fogadni. Ha már eldöntötted, hogy szeretnél megtanulni fotózni, akkor ne késlekedj, jelentkezz most. Ne felejtsd el, hogy nem kockáztatsz semmit, mert garanciát biztosítok.

 

Rólam  

Ha többet szeretnél tudni rólam, arról, hogy hogyan dolgozom és miért úgy...

Galéria  

Fotókat az oktatásokról, a workshopokról, a werk fotókat a galériában találod.

dihen-foto  

A stúdió weboldalát szeretnéd megnézni?
Vár a dihen-foto.hu oldal.

Kapcsolat  

Ha kérdésed volna, akkor a kapcsolat oldalon írhatsz nekem.